You are here

Receptor GNSS Trimble R10

Receptor Trimble R10 GNSS frontal
Receptor Trimble R10 GNSS descriere
Receptor Trimble R10 GNSS descriere baterie
R10 GNSS
Trimble R10 GNSS pe jalon din carbon
Baza receptor R10 GPS
Kit complet Trimble R10 GNSS
Prisma pentru IS Rover
Baterie R10
Trimble R10 pe trepied
Trepied din lemn
Accesorii R10
Valiza de transport receptoare GPS
Conectare R10 la laptop

Cu ocazia expozitiei internationale de aparatura si tehnologie din domeniul geodeziei si geoinformatiei, INTERGEO 2012, ce a avut loc la Hanovra, Germania, Trimble a lansat noi produse destinate domeniului topografiei. Acestea au fost adaugate si in portofoliul de aparatura al firmei noastre.

Un nou nivel de productivitate – Trimble R10 este construit pentru lucrul cat mai eficient. Acesta incorporeaza tehnologii noi de la Trimble precum HD-GNSS, Trimble SurePointTMsi Trimble xFillTM. Toate acestea sunt folosite pentru a oferi topografilor posibilitatea de a lucra mai rapid si mai precis, indiferent de mediul de lucru. Acesta foloseste ca unitate de control Trimble TSC3.

Trimble HD-GNSS PROCESSING ENGINE – o noua generatie in domeniul tehnologiilor de pozitionare. Aceasta tehnologie uimitoare transcende tehnicile traditionale initializat/neinitializat pentru o apreciere mai exacta a estimarilor de eroare decat cea oferita momentan de catre tehnologiile GNSS traditionale ( in special pentru mediile dificile). 

Tehnologia Trimble Surepoint – acesta este incorporat in Trimble R10 pentru a oferi timpi mai scurti de masurare, acuratete ridicata si mai mult control asupra calitatii masuratorii.

Bula electronica

Sistemul Trimble R10 are incorporat o bula electronica ce apare pe display-ul controller-ului. Cu aceasta, toate informatiile legate de masuratoare sunt afisate intr-un singur loc, iar utilizatorul este atentionat direct in controller daca jalonul este sau nu in pozitie verticala.

Masuratori rapide de precizie inalta

Tehnologie Trimble SurePoint afiseaza bula electronica cu culoarea verde atunci cand jalonul este drept, indicand clar faptul ca se poate face o masuratoare exacta. Sistemul monitorizeaza inclinarea jalonului in mod constant. Daca un punct este masurat cu jalonul incliat mai mult decat eroarea prestabilita de catre utilizator, soft-ul Trimble AccessTM atentioneaza utilizatorul si cere confirmarea adaugarii sau stergerii punctului. Functia SurePoint monitorizeaza inclinatia jalonului pentru a pregati in mod automat masurarea urmatorului punct.

Trimble 360 – Tehnologie pentru receptor
Cu ajutorul tehnologiei Trimble 360 , R10 receptioneaza semnale de la toate constelatiile GNSS existente si planificate pentru viitor. Contine 2 chip-uri Trimble MaxwellTM  6 ce ofera 440 canale GNSS.

Tehnologia xFILL
Cu aceasta, puteti continua masuratorile fara intreruperi chiar si atunci cand pierdeti legatura cu baza , reteaua ROMPOS sau Trimble VRSTM.  Folosind o retea mondiala de statii de referinta Trimble GNSS, Trimble xFill  „umple golurile” in mod automat in fluxul de corectii RTK sau VRS.

Design Ergonomic
Fiind cel mai mic si cel mai usor receiver integrat din clasa lui, sistemul R10 are un design ergonomic pentru ca operatorii sa lucreze cat mai usor cu el. Este proiectat pentru a fi usor de folosit si are centrul greutatii in mijlocul aparatului. Receptorul incorporeaza si un adaptor de eliberare rapida pentru a fi demontat mai usor de pe jalon. Acest adaptor ofera o legatura solida si stabila intre jalon si receptor.

Solutie inteligenta
Specificatiile tehnice din R10, obtinute in baza a ani lungi de cercetare si dezvoltare, fac ca acest receptor sa fie cel mai inteligent si performant sistem GNSS de pe piata.

Antena GNSS – detecteaza atat semnale GNSS cat si SBAS. Trimble StealthTM Ground Plane analizeaza semnalele multipath folosind rezistente electronice pentru a respinge semnalele eronate.

Bateria-de tip Li-Ion are un sistem imbunatatit pentru gestionarea puterii asadar ofera mai mult timp de operare. Cu un display LED integrat, utilizatorul poate verifica rapid starea bateriei.

Capabilitati avansate de comunicare-Sistemul Trimble R10 foloseste ultimele tehnologii de telefonie pentru a primi corectii VRS si pentru a se conecta la internet direct din teren. Puteti accesa Trimble Connected Community pentru a trimite sau a primi documente in timp ce sunteti plecat de la birou. Folosind WiFi va puteti conecta la R10 folosind un laptop sau un smartphone, pentru a configura receptorul fara un controller Trimble.

Produsul poate fi folosit si cu receptoarele Trimble CU si Trimble Rugged PC.

Galerie

Receptor Trimble R10 GNSS frontal
Receptor Trimble R10 GNSS descriere
Receptor Trimble R10 GNSS descriere baterie
R10 GNSS
Trimble R10 GNSS pe jalon din carbon
Baza receptor R10 GPS
Kit complet Trimble R10 GNSS
Prisma pentru IS Rover
Baterie R10
Trimble R10 pe trepied
Trepied din lemn
Accesorii R10
Valiza de transport receptoare GPS
Conectare R10 la laptop

Media, brosuri, documente

Trimble R10 GNSS Rover

Prezentare Video

Abonare newsletter Giscad

* indicates required