You are here

Seria 700

Seria GL700 de nivele laser sunt cele mai performante din lume, fiind folosite in constructii si in mod special impreuna cu sistemele de dirijare automata ale companiei Trimble.

Puteti alege de la cele economice, pe o singura panta, pana la cele mai avansate pe doua pante. Ele ofera o precizie foarte mare, transformandu-se rapid in producitvitate. Aliniamentele complexe sunt automate si foarte usor de executat. Cu ajutorul telecomenzii, este nevoie doar de o persoana pentru a seta sau opera aparatul. De asemena, acesta poate fi controlat direct din cabina utilajului, atunci cand este necesar.

Puteti alege dintre trei modele, dupa cum urmeaza:

GL742 Steep Grade Laser

Nivela Spectra Precision® Laser GL742 are posibilitatea de inclinare pe axa Y de pana la 110%. Este folosita in special la terasamante si baraje.

GL722 Dual Grade Laser

Foarte usor de folosit, cu panta pe axa Y de pana la 25/% si cu precizie pe o distanta de pana la 900 de metri, GL 722 este ideala pentru lucrari de constructii, cel mai des fiind folosita la sistemele de dirijare automata Trimble

GL710 Single Grade Laser

Este nivela din seria GL700 pe o singura panta (pana la 25%) si este folosita in general la pregatirea terenului, santuri sau canalizari.

Fiecare din nivelele prezentate are un receptor laser:

Spectra Precision Laser HL700 Laserometer

Receptorul laser Spectra Precision HL 700, cu o noua tehnologie de masurare si locare a razei laser este ideal pentru folosire impreuna cu seria GL700. HL700 are un cititor digital de elevatie, care afiseaza distanta necesara pana la nivelul dorit, permitand verificari de elevatie rapide. Cu un captator laser larg(127mm), preluarea razei laser se face mult mai repede.

Un senzor anti-fascicul opreste diversele lumini ce pot aparea de pe santier, fiind mai usor in a recunoaste raza laser dorita.

Are un invelis protector solid, rezistand la caderi pe beton de pana la 3 metri.

Spectra Precision Laser CR600 Receiver

Alt receptor folosit cu seria GL700 este Spectra Precision Laser CR600. El se poate folosi atat pe o mira sau direct in mana, cat si montat pe montat pe un utilaj mai mic, pentru control vizual.

Cu o receptie de 270 de grade, se poate instala pe buldoexcavatoare sau excavatoare mici.

De asemenea foarte rezistent, el este folosit in special in lucrarile de terasamente, impreuna cu sistemele de dirijare automata Trimble GCS.

Applicatii

  • Lucrari de constructii
  • Pregatire de teren
  • Santuri
  • Canalizari
  • Lucrari de terasamente
  • Sisteme de dirijare automata

Galerie

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required