You are here

Nivela digitala DiNi

Nivela Digitala DiNi
Obiectiv Nivela DiNi
Masuratoare cu DiNi
DiNi in cutie
Nivela Digitala DiNi pe trepied

Nivelele  digitale de precizie  produse de firma Trimble ofera cele mai diverse optiuni de masurare în lucrarile de nivelment; de la simpla determinare a cotelor pâna la monitorizarea si verificarea deformarii constructiilor.

Acestea sunt proiectate astfel încât utilizarea sa fie simpla si sa ofere o  productivitate cât mai mare. Datorita tehnologiilor inovative si a unei interfete utilizator simple si intuitive, timpul afectat învatarii utilizarii nivelelor digitale DiNi este  redus la minim.

Aceasta serie  cuprinde doua modele: DiNi12 (de mare precizie) si DiNi22 (utilizat în lucrarile curente de nivelment). 

Având posibilitatea de a înregistra masuratorile în mai putin de trei secunde, eficienta operarii este considerabil îmbunatatita. În plus, modalitatea de citire si înregistrare în format digital a datelor elimina erorile de operare.

Meniul de operare  a acestor nivele este structurat în asa fel încât folosirea sa fie cât mai simpla. Un afisaj grafic mare si o tastatura alfanumerica cu 19 taste constituie combinatia ideala pentru o operare rapida.

Avantajele utilizarii nivelelor digitale:

Uneori, datorita conditiilor dificile de lucru in teren citirile pe mira pot fi dificile. Folosind nivela digitala. DiNi aceste inconveniente nu mai  constituie o problema întrucât este suficient ca numai o portiune de 30 cm din mira sa fie “vizibila” pentru a se efectua masuratoarea.

Transferul datelor din teren  la birou se face cu usurinta. Modelele DiNi12  înregistreaza datele pe cartele PCMCIA iar nivela DiNi22 este dotata cu  memorie interna din care transferul datelor se face prin cablu.

Masuratorile de precizie înregistrate cu aceste nivele pot fi transferate într-o mare varietate de programe  de proiectare inclusiv în toate  pachetele de software Trimble.

Investind într-o nivela digitala DiNi puteti fi sigur ca ati optat pentru echipamentul care va ajuta sa rezolvati în teren, rapid si precis, orice lucrare de nivelment.

Diferente intre nivela digitala si nivela electronica:

Nivela electronica:

  • Nu are tastatura
  • Nu se poate introduce numar de punct si codul aferent punctului masurat
  • Nu se pot calcula drumuri de nivelment
  • Nu face calcule, doar masuratori care apoi se descarca si calculele se fac manual.
  • Nivela digitala are programe special dedicate pentru masurarea/compensarea si generarea rapoartelor drumirilor de nivelment. In timpul efectuarii drumurii de nivelment se pot face si vize suplimentare pentru trasare/masurare puncte intermediare.

Nivela digitala:

  • Poate efectua mai multe masuratori pe un punct calculand media acestora
  • Permite efectuarea citirilor si calculelor aferente utilizand mira in pozitie inversa.
  • Se poate importa un fisier de puncte cu cotele aferente in vederea trasarii acestora pe teren
  • Are senzor de temperatura masuratorile fiind corectate automat in functie de temperatura mediului ambiant.
  • Are program specializat pentru  aplicatiile de trasare iar calculele sunt efectuate in mod automat

Galerie

Nivela Digitala DiNi
Obiectiv Nivela DiNi
Masuratoare cu DiNi
DiNi in cutie
Nivela Digitala DiNi pe trepied

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required