You are here

Trimble VX

Trimble VX cu TSC2
Trimble TX pe trepied
Masuratoare Trimble VX

Trimble VX este un instrument unicat care inglobeaza caracteristicele unei statii totale,unui scaner si unei camere video calibrate.

Trimble VISION permite urmarirea in timp real a imaginii pe displayul unitatii de control si prin simpla atingere a ecranului putem declansa masuratoarea si capturarea imaginii video.
Pentru modele 3D instrumentul are inclusa si functia de scanare. Tehnologia MagDrive permite o miscare foarte rapida a instrumentului ,scanarea miilor de puncte putand fi realizata rapid. 

Acest instrument ofera noi posibilitati specialistilor care activeaza in domeniul comunicatiilor, constructiilor, arhitectura, arheologie , permitand solutii complete pentru obtinerea datelor spatiale.
Prelucrarea imaginilor scanate se realizeaza cu softul RealWorks care permite suprapunerea imaginii scanate cu captura video si prelucrarea datelor spatiale unitar.

Statia Spatiala Trimble VX combina scanari 3D de rezolutie standard, cu imagine digitala cu masurari de coordonate precise de cartografiere, si cu rezultate de livrare 2D:

• Suprapuneri de video intuitive ofera pe ecran indicatii vizuale pentru o mai rapida colectare de date
• Prin rotirea cu 115 grade pe secunda, miscarea servo MagDrive asigura o masurare rapida si eficienta
• Tehnologia Trimble VISION imbunatateste informatiile colectate cu imagini capturate in teren.
• Masurarile Trimble VX pot fi completate de pozitionarea GNSS pentru o mai buna flexibilitate in teren

Galerie

Trimble VX cu TSC2
Trimble TX pe trepied
Masuratoare Trimble VX

Media, brosuri, documente

uFWFjF9sR44

Prezentare Video

Abonare newsletter Giscad

* indicates required