You are here

Trimble V10

V10 Rover
V10 cu R10
V10 pe jalon cu Trimble Tablet
V10 Field
V10 cu S8
V10 Field

ATENTIE: ACEST PRODUS ESTE END OF LIFE

Trimble V10 Imaging Rover cu tehnologia Trimble VISIONTM este un sistem integrat de camere ce captureaza poze panoramice digitale de 360o pentru documentatie vizuala si masuratori de mediu. Acesta poate fi folosit independent sau impreuna cu Trimble VX Spatial Station, seria S de statii totale sau cu receptorul Trimble R10 GNSS.

CAPTURA RAPIDA A IMAGINILOR

Rover-ul va permite sa capturati imagini panoramice mari de 60MP prin apasarea unui buton. In total sunt 12 camere foto calibrate din care 7 sunt pentru poza panoramica si 5 indreptate spre pamant. Aceasta configuratie este destinata lucrarilor de fotogrammetrie, ideala pentru lucrarile unde trebuie colectate caracteristicile obiectelor sau unde acestea sunt complexe sau dificl de colectat. Aveti un flux de lucru simplu folosind soft-ul de teren Trimble Access preinstalat pe unitatea de control Trimble Tablet.

Cu Trimble V10 puteti verifica vizual datele colectate cu ajutorul unitatii de control si sa procesati datele ulterior la birou folosind software-ul Trimble Business Center pentru a crea linii, poligoane sau alte date de GIS, inginerie si topografie.

Aparatul dispune de moduri de procesare manuala sau automata pentru mai mult control asupra informatiilor colectate si procesate si pentru a imbunatati fluxul de lucru la birou. Sunt mai multe optiuni de prelucrare a datelor in functie de acuratetea ceruta de proiect.

INTEGRARE CU SISTEMELE GNSS SI STATIILE TOTALE

Trimble V10 poate fi integrat foarte usor cu receptorul Trimble R10 GNSS si cu statiile totale Trimble robot S6, S8 si Trimble VX. Puteti asocia punctele masurate cu pozele capturate si sa generati seturi de date geospatiale foarte precise. Datele din statia totala sau receptorul GNSS sunt combinate cu Trimble V10 in mod automat cu ajutorul softului Trimble Access.

SISTEM REZISTENT

Aparatul este conform standardului de protectie IP54 si rezista la caderi de pana la 2m de pe jalon. Varful jalonului absoarbe socurile electrice si le reduce cu un factor de 4x. Cu acest instrument puteti lucra pe durata intregii zile datorita bateriilor hot-swap, chiar si in conditii dificile de lucru precum temperaturi, intre -20o C si + 40C, sau vibratii (cu ajutorul senzorilor interni).

Trimble V10 este o solutie geospatiala fara precedent pentru orice tip de lucrari unde este necesara documentarea vizuala a proiectului in teren.

Galerie

V10 Rover
V10 cu R10
V10 pe jalon cu Trimble Tablet
V10 Field
V10 cu S8
V10 Field

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required