You are here

Trimble R8 GNSS

Receptor Trimble 8 din fata
Trimble R8
Trimble R8 field
Trimble R8-2

Trimble R8 GNSS este un ansamblu compact ce conţine un receptor GNSS, ce operează şi pe frecvenţele transmise de generaţia III-a de sateliţi, respectiv frecvenţa L2C şi L5. De asemenea, noul receptor Trimble R8 (Model 4) receptioneaza si semnalul transmis de cei doi sateliti de testare a sistemului GALILEO si este pregatit sa opereze cu acest sistem satelitar.

Caracteristici principale:

  • Performante unice de urmarire a satelitilor
  • 440 canale
  • Configurabil de la distanta
  • Rata de masurare 20Hz

Cu ajutorul tehnologiei Trimble 360 , R8 receptioneaza semnale de la toate constelatiile GNSS existente si planificate pentru viitor. Functia Signal Prediction™ permite efectuarea masurarilor in timp real chiar si atunci cand corectiile diferentiale RTK sunt receptionate cu intreruperi. Tehnologia Trimble Maxwell ajută la urmărirea riguroasă a sateliţilor (GPS, GLONASS, GALILEO) şi permite efectuarea măsurătorilor si în condiţii ostile măsurărilor satelitare (în apropierea clădirilor, sub arbori, etc).

Receptorul Trimble R8 este proiectat să funcţioneze ca un sistem integrat în masuratorile terestre. Datele GNSS şi datele provenite de la instrumentele optice(staţii totale, nivele digitale) pot fi prelucrate în mod unitar într-un singur fişier cu ajutorul programului Trimble Access instalat în unitatea de control Trimble TSC3, Trimble Tablet sau TCU.

Programul de culegere şi gestionare a datelor Trimble Access rulează şi în limba Română si este cel mai performant din categoria sa la ora actuala.

Protocolul CMRx realizeaza o compresie maxima a corectiilor diferentiale pentru optimizarea lungimii de banda si permite utilizarea tuturor semnalelor GNSS (GPS;GLONASS;GALILEO). Astfel initializarea si masurarea punctelor este mai rapida iar precizia de pozitionare mult mai ridicata.

Caracteristica unica Trimble Web UI™ permite accesul si monitorizarea de la birou a receptorului Trimble R8 GNSS. Asadar utilizatorul are posibilitatea de a configura receptorul si de a descarca datele pentru postprocesare direct de la birou. Acesta este un instrument foarte performant pentru topografi ce ofera precizie uimitoare si un mod usor de a efectua masuratori topografice.

Pagina producatorului

Sisteme GNSS integrate:
Trimble R4
Trimble R6
Trimble R10

Galerie

Receptor Trimble 8 din fata
Trimble R8
Trimble R8 field
Trimble R8-2

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required