You are here

Trimble R6 GNSS

Receptor Trimble R6 din fata
Receptor Trimble R6 pe jalon
R6 in teren
R6 cu TSC2

Receptorul GPS Trimble R6 este un sistem upgradabil, compact ce operează pe 220 canale. Antena, receptorul şi acumulatorul sunt incluse în aceeaşi carcasă.

Echipat cu tehnologia Trimble R-Track, acesta permite recepţia semnalelor de la sateliţii GLONASS ce îmbunătăţesc soluţia sistemului GPS iar astfel se pot obţine rezultate mai bune în condiţii dificile măsurărilor satelitare.

Utilizat ca receptor mobil acesta este robust, uşor, cablurile fiind eliminate pentru a asigura condiţii de lucru cat mai bune în teren. Utilizatorul poate folosi unitatea Trimble R6 atât ca receptor mobil (RX) cât şi ca receptor fix(TX) în funcţie de condiţiile impuse de operator. Receptorul baza poate emite corectiile diferenţiale prin radio sau prin internet via GSM/GPRS.

GPS–ul Trimble R6 este proiectat să funcţioneze într-un sistem integrat de măsurători terestre precum Trimble I.S (Trimble Integrated Surveying™) sistem patentat de Trimble. Datele GPS şi datele provenite de la instrumentele optice pot fi stocate si prelucrate în mod unitar într-un singur fişier cu ajutorul programului Trimble Access instalat în unitatea de control TSC3 sau TCU. Programul de culegere a datelor TSC rulează în limba Română.

Conexiunea radio se realizeaza pe banda de frecvente de 430-450 MHz aprobată de Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

Formatele de date CMR+, RTCM 2,3 RTCM 3,1 16NMA pentru corecţiile diferenţiale sunt formate standard şi oferă posibilitatea de a comunica şi cu alte tipuri de receptoare. Sunt perfect compatibile cu formatele de date transmise de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară în cadrul reţelei naţionale de staţii permanente prin serviciul ROMPOS.

Pagina producatorului.

Sisteme GNSS integrate:
Trimble R4
Trimble R8
Trimble R10

Galerie

Receptor Trimble R6 din fata
Receptor Trimble R6 pe jalon
R6 in teren
R6 cu TSC2

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required