You are here

Trimble R5 GNSS

Receptorul Trimble R5 este un ansamblu modular ce contine un receptor GNSS si poate fi conectat la o antena externa Zephir – in cazul masuratorilor RTK sau la antena Zephir Geodetic in cazul masuratorilor statice. Putem opta pentru oricare antena in functie de solutia aleasa pentru masuratori.

Receptorul are implementata tehnologia Trimble Maxvell pentru receptia semnalelor GPS si GLONASS si care asigura eliminarea efectelor de multipath. 

Utilizat ca receptor mobil, in masuratori RTK este dotat cu antena zephir, este montat pe jalon, receptorul se afla intr-un rucsac iar legatura cu unitatea de control se realizează prin Bluetooth iar cu antena prin cablu.

Utilizat ca baza, in masuratori statice este dotat cu antena zephir geodetic si este montat pe trepied. Receptorul ca baza poate fi setat si pentru emiterea corectiilor diferentiale prin radio extern.

Receptoarele Trimble R5 sunt proiectate sa functioneze ca un sistem integrat in masuratorile terestre. Datele GNSS si datele provenite de la instrumentele optice (statii totale,nivele digitale) pot fi inregistrate intr-un singur fisier cu ajutorul programelor Trimble Survey Controller sau Trimble Access instalate în unitatea de controrl TSC2.

Programul de culegere date  Trimble Survei Controler si Trimble Access ruleaza ai în limba Romana.

GPS-urile Trimble R5 receptioneaza semnalele L2C  transmise de generatia a III-a de sateliti.

Comunicatia prin radio se efectueaza pe banda de 430-450 MHz alocata ai aprobata de Inspectoratul General Pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.

Pagina producatorului.

Galerie

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required