You are here

Trimble R4 GNSS (Model 2)

Receptorul GNSS Trimble R4 este un sistem compact ce opereaza pe 72 canale. Antena, receptorul si acumulatorul sunt inglobate in aceeasi carcasa.

Echipat cu tehnologia Trimble R-Track permite receptia semnalelor de la satelitii GLONASS ce imbunatatesc solutia sistemului GPS iar astfel se pot obtine rezultate mai bune in conditii ostile masurarilor satelitare.

Trimble R4 poate fi folosit atat ca receptor fix cat si ca receptor mobil in cadrul masuratorilor cinematice in timp real cu transmisia/receptia datelor prin Radio sau GSM/GPRS. De asemenea, utilizatorii sistemului Trimble R4 pot efectua si masuratori RTK si VRS folosind reteauna nationala de statii permanente. Utilizat ca receptor mobil acesta este robust, usor iar cablurile au fost eliminate complet pentru asigurarea unor conditii de lucru cat mai bune in teren.

Ca unitate de control pentru Trimble R4 se foloseste Trimble TSC 2 (Trimble Survey Controller).
Unitatea de control stocheaza date si dirijeaza receptorul prin intermediul programului Trimble Digital Fieldbook care ruleaza si in limba Romana.
Corectiile diferentiale transmise de serviciul ROMPOS sau de alt receptor fix care transmite corectii diferentiale prin internet pot fi accesate prin folosirea unui telefon mobil ce se poate conecta prin Bluetooth la unitatea de control.

Formatele de date CMR+, RTCM 2,3 RTCM 3, 16NMA pentru corectiile diferentiale sunt formate standard si ofera posibilitatea de a comunica si cu alte tipuri de receptoare. Sunt perfect compatibile cu formatele de date transmise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara in cadrul retelei nationale de statii permanente prin serviciul ROMPOS.

Pagina producatorului.

Galerie

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required