You are here

Trimble R3 GPS

Receptor GPS Trimble R3
Trimble R3 cu jalon
Trimble R3
Trimble R3 detasat
Trimble R3 doar receptor

ATENTIE! ACEST RECEPTOR GPS NU MAI ESTE IN PRODUCTIE!

 

Receptorul Trimble R3 este un sistem GPS cu o singura frecventa. Sistemul GPS Trimble R3 ofera o precizie milimetrica fiind alcatuit dintr-un receptor cu o singura frecventa L1, o antena, o Unitate de control Recon rezistenta si un program usor de utilizat.

Trimble R3 rezista socurilor provocate de caderile din mana, poate functiona la temperaturi extreme si conditii de umiditate ridicata, caracteristici care fac din receptorul Trimble R3 unul din cele mai robuste sisteme GPS pentru masuratori topografice si geodezice.

Trimble R3 ofera optiunile, performantele si fiabilitatea unui sistem GPS performant; investitia in necesara pentru acest aparat este  redusa si avantajoasa.

Foloseste sistemul de operare Microsoft Windows Mobile .Utilizatorul are posibilitatea sa instaleze si sa foloseasca pe unitatea de control si alte programe aditionale (Pocket Word, Excel, etc) facand sistemul Trimble R3 deosebit de flexibil si potrivit pentru mai multe tipuri de lucrari.

Programul de masuratori (culegere date) Trimble Digital Fieldbook are meniuri, optiuni si comenzi familiare,sunt usor de invatat si folosit.

Pagina producatorului.

Galerie

Receptor GPS Trimble R3
Trimble R3 cu jalon
Trimble R3
Trimble R3 detasat
Trimble R3 doar receptor

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required