You are here

Trimble NetR8

Statie de referinta netr8
Statie de referinta trimble
Statie de referinta spate
Statie de referinta lateral

ATENTIE! ACEASTA STATIE DE REFERINTA NU MAI ESTE DISPONIBILA!

 

Receptorul Trimble NetR8 Reference Station este un receptor GNSS  cu mai multe canale si frecvente destinat sa functioneze ca o statie de referinta independenta sau ca parte a unei retele de statii permanente GNSS ,sau poate functiona si ca un receptor folosit la masuratori cinematice.

Tehnologia Trimble R-Track din receptorul NetR8 pe cele 76 de canale permite receptia  noilor semnale GPS L2C si L5 precum si semnalele L1/L2 Glonass.

Colectarea, inregistrarea si transferul datelor se realizeaza cu usurinta prin memoria expandabila de 4 Gb . La receptor se pot atasa si memorii externe prin port USB, precum memory sticks sau dipozitive hard externe.

Receptorul are incorporata o baterie interna cu autonomie de aproximativ 15 ore care functioneaza ca o alimentare de siguranta in cazul unei caderi de tensiune externa.

Poate fi configurat prin panoul de comanda sau prin soft. Rata de inregistrare de 50 Hz permite folosirea acestui receptor atit in domenii de monitorizare sau la lucrari geodezice de mare precizie.

Antena recomandata pentru receptor - Trimble Choke-Ring

Pagina producatorului.

Galerie

Statie de referinta netr8
Statie de referinta trimble
Statie de referinta spate
Statie de referinta lateral

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required