You are here

Trimble NetR5

Receptorul Trimble NetR5 Reference Station este un receptor GNSS (Global Navigation Satellite System) cu mai multe canale si frecvente destinat sa functioneze ca o statie de referinta independenta sau ca parte a unei retele de statii permanente GNSS.

Tehnologia Trimble R-Track din receptorul NetR5 suporta noile semnale GPS L2C si L5 precum si semnalele L1/L2 Glonass.

Colectarea, inregistrarea si transferul datelor se realizeaza cu usurinta prin memoria expandabila din receptorul NetR5. La receptor se pot atasa memorii externe prin port USB, precum memory sticks sau dipozitive hard externe. Trimble NetR5 ofera de asemnea "FTP Push" - o functie care incarca automat si in siguranta fisiere de date si care elimina necesitatea copierii manuale a fisierelor din receptor. Receptorul poate functiona de asemnea ca un server FTP pentru cei care doresc salvarea manuala a fisierelor.

Receptorul are incorporata o baterie interna cu autonomie de aproximativ 15 ore care functioneaza ca o alimentare de siguranta in cazul unei caderi de tensiune externa.

Infrastructura de statii permanente Trimble GNSS este cea mai recunoscuta si cea mai larg raspandita pe plan mondial dintre toate solutiile GNSS.

Antena recomandata pentru receptor Trimble Zephyr Geodetic model 2 .

Pagina producatorului.

Galerie

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required